Читател на Plovdiv24.bg сигнализира за голям пробем с навалицата от

...
</TD
>Читател на Plovdiv24.bg сигнализира за голям пробем с навалицата от
Коментари Харесай

Сигнал: Улицата от двупосочна стана половинпосочна

Читател на Plovdiv24.bg алармира за огромен пробем с навалицата от коли сред една от големиете лечебни заведения в града и ПУ.

" Работя в УМБАЛ-Пловдив и всеки ден по улицата, която е сред спортната зала на ПУ и болничното заведение е нещо ужасно от паркирани коли - всеобщо на студенти. Улицата от двупосочна е " половинпосочна ". Опитвах се да подам сигнали неведнъж и към 3 Районно, и към общинска полиция, само че до момента няма никакъв резултат и не съм видял нито една санкция.

Знаци има сложени от двете страни на улицата, само че това не пречи да се паркира. Сутрин, когато са учениците също е безсистемно карането - очевидно би трябвало да стане нещо по-сериозно и тогава да се сетим още веднъж със забавяне. Ако на някой близкия е в колата за спешна помощ и би трябвало да чака тъкмо там да се размине при незабавен случай? ", пита пловдивчанинът.

Ако и вие станете очевидци на нещо, което съгласно вас заслужава да бъде оповестено, можете да ни изпращате сигнали, фотоси и видеа на електронната ни поща , на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни .
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР