Кметът на Община Хасково Станислав Дечев, изпълнителният директор на МБАЛ

...
Кметът на Община Хасково Станислав Дечев, изпълнителният директор на МБАЛ
Коментари Харесай

Откриха обновеното и модернизирано отделение по неонатология в МБАЛ Хасково

Кметът на Община Хасково Станислав Дечев, изпълнителният шеф на МБАЛ Хасково доктор Георги Гелов и регионалният шеф Гинка Райчева прерязаха лентата на обновеното и осъвременено поделение по неонатология в МБАЛ Хасково.
 
За да поздравят работещите в АГ-сектора, тук бяха народни представители, председателят  на Общински съвет Хасково Таня Захариева, заместник-кметовете на Хасково Мария Вълчева и Динко Тенев, представители на бизнеса, лекари от други отделения в болничното заведение, шефове на ДКЦ, родители на деца, родени тук и минали през грижите на хасковските специалисти-неонатолози. 
 
 Станислав Дечев (вляво) и Делян Добрев (вдясно) Станислав Дечев (вляво) и Делян Добрев (вдясно) Източник: Община Хасково
" Процесът на възобновяване на АГ– комплекса стартира през 2016 година и малко по малко, с доста труд и непримиримост, съумяваме да възобновим отделенията в този комплекс. След като реновирахме АГО и реанимацията, пристигна ред на неонатология. Преди година пък  изцяло обновихме Детско поделение. Така сполучливо завършва планът на болничното заведение за възстановяване на майчиното и детско опазване на здравето ", сподели в приветствието си към гостите доктор Георги Гелов.
 
 Д-р Георги Гелов Д-р Георги Гелов Източник: Община Хасково
Той благодари на кмета на Община Хасково Станислав Дечев и на целия екип на администрацията, които съумяха да защитят най-мащабната капиталова идея в Южен централен регион, където МБАЛ Хасково е сътрудник.
 
" Поздравявам доктор Гелов за неспирните старания да се обновява и модернизира нашата болница. Тук обаче желая да подчертая, че аз, доктор Гелов и всички управленци основаване положителни условия за работа, влагаме труд и старания, с цел да ги има тези условия. Но най-важни са хората. Затова през днешния ден пред Вас благодаря на всички лекари, медицински сестри, акушерки, санитари и всички, които работят в болничното заведение. Вие сте хората, които осмислят и изпълват със наличие това, което ние вършим ", сподели кметът на Хасково Станислав Дечев.
 
Бебетата, които се нуждаят от грижа ще бъдат преместени в просторните съвременни зали на обновеното поделение по неонатология в Хасково. Капацитетът му е 20 деца. Апаратурата е от последно потомство и разрешава грижи, които подхождат на актуалните стандарти.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР