Частичното бедствено положение в Пловдив е удължено до 29 октомври

...
</TD
>Частичното бедствено положение в Пловдив е удължено до 29 октомври
Коментари Харесай

Удължиха частичното бедствено положение в Пловдив

Частичното бедствено състояние в Пловдив е удължено до 29 октомври в това число със заповед на изпълняващия длъжността кмет, заместител кмет по финанси и икономически действия, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Копие от заповедта е изпратено на регионалния шеф и на министъра на вътрешните работи.

Частичното бедствено състояние на 30 септември поради буйната растителност в коритото на река Марица. Неговият период беше 7 дни. Едновременно с това беше оповестена социална поръчка с непосредствено възлагане на почистването на дърветата против 1.5 милиона лв.. За осъществяване на активността беше поканена компания ПИМК, чиято оферта към момента не е забележима в уеб страницата на Агенцията за публични поръчки. В изявление за Plovdiv24.bg притежателят на компанията Илиян Филипов още тогава съобщи, че е подготвен в коритото на Марица за премахване на големите дървета. 

Междувременно общинските съветници от " Демократична България " се оповестиха срещу оповестената по този метод публичната поръчка и п . Заместник-кметът по екология изясни на кв. метър . Това е главната причина да се бърза, разяснява Тимчев.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР