2400 са свободните места за забавачките и ясли в Бургас.

...
</TD
>2400 са свободните места за забавачките и ясли в Бургас.
Коментари Харесай

Хиляди са свободните места за забавачките и ясли в Бургас, записването започва скоро

2400 са свободните места за забавачките и ясли в Бургас. Записването стартира в сряда, когато електронната система за банкет ще бъде задействана в режим за кандидатстване, оповестиха от общината.

Детските градини са изключително мечтани от родителите, даже от тези, които имат баби и дядовци и могат да си разрешат гледане на малчугана вкъщи.  Причината е, че образователните стратегии са наситени и доста потребни за децата. Така да вземем за пример, във всички забавачки се учи британски език /за 3 и 4 възрастова група/- два пъти седмично.  Подготвят се и се изнасят театрални представления, има образование и по здравословно хранене, по какъв начин децата да разпознават верните храни.

Местата в яслите са 900, 1500 са за забавачките. И тази година регламентът гласи, че най-вече точки при кандидатстване носи адресната регистрация на детето. Ако то е живяло повече от 2 години на заявения непрекъснат или сегашен адрес, попадащ в прилежащия регион на желаната детска градина, ще получи 300 точки. 

За съпоставяне – дете с непрекъснат или сегашен адрес, отвън съответния съседен регион към детската ясла или градина, ще получи едвам 1 точка. При записани деца за банкет в една и съща градина с еднакъв брой точки под внимание се взима времето на регистрация.

За да се избегнат злоупотреби, заявеният от родителите адрес на местоживеене на детето ще се ревизира по длъжностен път от дирекция ГРАО.

Кандидатстването за банкет ще продължи от 08.00 часа на 10-ти до 18.00 часа на 24-ти април, оповестиха още от Община Бургас.

Резултатите от първо класиране ще бъдат оповестени от 10.00 часа на 8-ми май, а родителите на класираните деца би трябвало да ги запишат в детското заведение, в което за признати от 10-ти до 16-ти май.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР