Тази власт, скрепена по този начин, ще бъде относително устойчива

...
Тази власт, скрепена по този начин, ще бъде относително устойчива
Коментари Харесай

Мира Радева: Тази власт, скрепена по този начин, ще бъде относително устойчива

Тази власт, скрепена по този метод, ще бъде релативно устойчива и не чакам да се разпадне на следващия ден. Съвършено ясно е, че това е кабинет от вида " Отечествен фронт ", който би трябвало да изчегърта ГЕРБ от властта. Това е доста ясно, в случай, че Бойко Рашков е министър на Министерство на вътрешните работи. Предстоят локални избори. Неуспехът на Национална движение „Симеон Втори" се дължеше на обстоятелството, че царската партия не съумя да провежда своето наличие в локалната власт. Залезът на Национална движение „Симеон Втори" стартира след изгубения локален избор. Това сподели Мира Радева.

" Надяваме се кабинетът да има триумф, тъй като цяла година имахме мъчителни родилни болки. Не е непостижимо държавното управление да изкара цялостен 4-годишен мандат. Темата " коалиция " не би трябвало да се драматизира, тъй като непрестанно ни е управлявала повече от една партия ". Това съобщи още социологът Радева пред bTV.

" Самата пропорционална система допуска да имаме сходен вид ръководство. Тройната коалиция изкара цялостен мандат, а кабинетът на Беров оцеля три години, макар че му даваха няколко месеца. Самият Бойко Борисов ръководи с други обединения. Не ми е симпатично в " Продължаваме промяната ", че се оповестиха за " честни ". В балканския нрав най-лошото е, че сами си лепим етикетите и се посочваме с пръст. Дано да са ефикасни и бързи на фона на обстановката ", разяснява още тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР