Тази вечер във VIP Brother анимационните герои ще се изправят

...
Тази вечер във VIP Brother анимационните герои ще се изправят
Коментари Харесай

Звезда От Световна Величина Нахлува Във „вип Брадър“

Тази вечер във VIP Brother анимационните герои ще се изправят пред сложни самостоятелни тествания. Шеф Петров ще предприеме фрапантна нова тактика против Мегз, а Джулиана ще се сблъска с едно от най-трудните решения в живота си.

Поредният отвод на Мегз да извърши до дъно изискванията на седмична задача принуди Big Brother да я трансформира във Фантома на Къщата. Необмислените дейности на дизайнерката още веднъж съумяха да настроят Съквартирантите против нея, само че най-големият ѝ съперник си остава Шеф Петров.

След многочислени кавги, довечера ще забележим новата тактика на Петров против Миглена. Той изрично ще откаже да стои наоколо до нея, а това ще се окаже голям проблем за новото амплоа, което тя сама си измисли – да бъде стопанка на Къщата. Играта на котка и мишка и отводът на Шефа да готви, до момента в който Меги се върти в кухнята, ще изнервят звездите до краен лимит и даже най-близките ѝ хора – Дани и Алекс ще се извърнат против нея.

В дейли епизода тази вечер ще забележим и самостоятелните провокации, пред които всеки един анимационен воин ще се изправи. Безспорно това на Джулиана ще бъде най-трудно и хубавицата ще би трябвало да направи доста тежки избори. Дали Джули ще избере персоналното си благополучие пред комфорта на групата, следва да разберем.

След номинациите очи в очи, които феновете наблюдаваха онлайн по време на VIP Brother live нощес, Шеф Петров, Алфредо, Джулиана, Марги Хранова и Тото събраха най-вече номинационни точки и ще се борят за оставане в шоуто в понеделник.

Зрителите ще станат очевидци на едно огромно събитие, което ще се случи в Къщата. Една същинска легенда от международна големина ще прекрачи прага ѝ, с цел да внесе развлечение и позитивни страсти измежду Съквартирантите. Коя е тя и каква ще бъде специфичната ѝ задача, ще разберем напълно скоро.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР