Тази вечер в След новините очаквайте специален репортаж от Украйна

...
Тази вечер в След новините очаквайте специален репортаж от Украйна
Коментари Харесай

Тази вечер в След новините: Два месеца война - животът след сраженията в специален репортаж на Бруно Бекман

Тази вечер в " След новините " очаквайте специфичен репортаж от Украйна на журналиста Бруно Бекман, който от началото на войната предаваше за Българска национална телевизия от Киев.

Бруно Бекман, публицист: Тази нощ още веднъж на няколко пъти ни разсъниха въздушни сирени, а тази заран беше обявено за детонации до военни уреди покрай Киев. И този нощ не беше спокойна. Както виждате зад мен, тук вали сняг и температурата е 2 градуса, само че хората в Киев и в цяла Украйна обичат това време, то е идеално, тъй като не разрешава нито да се лети, нито на съветската артилерия и танкове да се движат по терен отвън пътищата, тъй като се трансформира в мочурище.

Сега тътенът на сраженията в подстъпите на града е смълчан. Руснаците бяха принудени да се изтеглят. Войната се придвижи в Донбас. За първи път в доста селища към Киев, където до неотдавна са били руснаците, влязоха публицисти и доброволци, с цел да видят и да опишат.

Как наподобяват местата, където се водиха сражения, преди да се изтеглят руснаците, какво мислят хората с разрушени домове и от какво имат потребност - гледайте в.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР