Тази вечер в Big Brother: Most Wanted ще видим безпрецедентните

...
Тази вечер в Big Brother: Most Wanted ще видим безпрецедентните
Коментари Харесай

Безпрецедентно грозната изцепка на Луна ще шокира отново всички! Страшна истина ще лъсне наяве в Big Brother

Тази вечер в Big Brother: Most Wanted ще забележим невижданите събития, които раздрусаха Къщата през вчерашния ден и повода Луна да бъде наложително отстранена от шоуто. Динко и Джино ще продължат да търсят истината и ще стигнат до нея, свързвайки се с Дейна Бианкалана.

По време на живото предаване нощес, Луна беше наложително отстранена от шоуто. Причината за това извънредно решение бяха дейности на физическа експанзия от страна на певицата против Съквартирантите ѝ, а феновете видяха единствено дребна част от тях. Тази вечер ще забележим какво тъкмо се случи в най-известната Къща и по какъв начин се стигна до нарушаване на най-важното предписание за живот в нея.

 Луна

След като Динко насочи тежки обвинявания по адрес на Джино и пожела да се свърже с някогашната му жена Дейна Бианкалана, с цел да ги удостовери, опитите на ямболията не се увенчаха с триумф. Задълбочаването на проблема обаче накара Big Brother персонално да се заеме с издирването на Дейна и довечера двамата мъже ще беседват с нея. Този диалог ще удостовери едната от двете теории и ще уличи в неистина другата, а кой от двамата споделя истината.

 Динко и Джино

След последните номинации в Big Brother: Most Wanted , в които всеки от Съквартирантите уточни кой е най-достоен и кой най-недостоен за победа измежду тях. Най-голям брой негативен избор събраха Людмила, Зорница, Джино и Динко и в ексклузивен лайв този петък четиримата ще се борят за своето място на финала, а Константин, Фънки и Светлана се трансфораха в сигурни финалисти в този сезон на шоуто.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР