Тази вечер, точно в 20:00 ч., стартира най-новият български сериал

...
Тази вечер, точно в 20:00 ч., стартира най-новият български сериал
Коментари Харесай

Българският комедиен сериал „Много мой човек“ стартира тази вечер по NOVA

Тази вечер, тъкмо в 20:00 ч., започва най-новият български сериал „ Много мой човек “. Семейната комедия на NOVA ще сервира доста смях и развлечение, а трагикомичните премеждия в живота на героите са по този начин настоящи, че ще разрешат на феновете бързо да се припознаят в тях, поглеждайки ги от радостната им страна.

„ Идеята за заглавието на сериала идва от сатиричния взор към обстановката, в която живеем през днешния ден. В България всеки има „ човек “ на всички места, несъмнено е част от нашата народопсихология, от навиците, които сме построили във времето. Или имаш другар, родственик, или просто „ твой човек “, който ще ти оправи мача. У нас през три телефона можеш да стигнеш до нужното. Това са една дребна част от навиците, закотвени в предишното, в които сме се вкопчили и те от време на време ни пречат да се променим към по-добро. А тази смяна може да стартира, когато имаме силата да се надсмеем над себе си. Това е и концепцията на „ Много мой човек “, споделя продуцентът на сериала Краси Ванков в „ На кафе “.

Още в първия епизод феновете ще се срещнат с тримата симпатични майстори – основни герои в комедията. Шефът на бригадата е консервативният Мирослав (Башар Рахал), който е построил цялостен патриархат у дома и като че ли живее в предишното. Другият е Виктор (Юлиян Малинов) – идеалист, влюбен в изкуството, само че заставен да работи като бояджия, а третият Петър (Калоян Катинчаров) – най-желаният и нехаен ерген, който постоянно се забърква в комични неприятности. Тримата ще се сблъскат с значими инциденти, с цел да осмислят житейските избори, които са създали, трансформирайки се от изпечени хитреци в положителни съпрузи, татковци и синове.

„ Моят воин е художник, който е приключил Академията и постоянно е мечтал да продължи да се занимава с изобразяване, само че поради събитията се принуждава да влезе в бригадата на най-хубавия си другар и да стане бояджия. Самият аз съм приключил Художествена гимназия, тъй че това изрично е моята роля “, споделя Юлиян Малинов, който феновете ще видят в облика на Виктор.

„ В „ Много мой човек “ съм в ролята на Петър – едно младо и доста симпатично момче, което не страда от липса на женско внимание. Обича живота и животът го обича. Пепи е самоуверен и неотстъпчив. Попада в огромния град, с цел да си търси шанса и по този начин влиза в майсторския поминък и по-конкретно – в бригадата на Миро. Там се заформят доста занимателни взаимоотношения сред тримата, както работни, по този начин и персонални. Надявам се на феновете да им е забавно да проследят тяхното общо премеждие “, добавя младият артист Калоян Катинчаров за ролята на харизматичния Петър.

Към тримата майстори ще се причислят и актьорите Петя Силянова, Деси Моралес, Михаела Павлова, Ели Колева, Иван Петрушинов, Сотир Мелев, Виктор Чепилев, Анастасия Левордашка, Антон Колев и доста други. Продуцент на „ Много мой човек “ е Краси Ванков („ Hidalgo Productions “), а режисьор е Боя Харизанова. Сценарият е дело на Иван Ангелов и Здрава Каменова. Оператор е Борис Луканов, а композитор на музиката – Марио Балтаджиев.

Актуална информация за „ Много мой човек “ може да откриете във и на сериала.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР