Тази вечер ще станат ясни още 3 участника в груповата

...
Тази вечер ще станат ясни още 3 участника в груповата
Коментари Харесай

Гришо и Вики Томова започват днес в САЩ

Тази вечер ще станат ясни още 3 участника в груповата фаза на Шампионска лига.

Днес предстоят да се изиграят реваншите на първите плейофи, до момента в който българските тенисисти Григор Димитров и Виктория Томова стартират присъединяване си на US Open.

ДНЕС, СЛЕД 19:30 ЧАСА, ГРИГОР ДИМИТРОВ - АЛЕКС МОЛЧАН

Григор Димитров е подложен под №19 и ще играе за 13-и път в главната скица в Ню Йорк. Полуфиналистът на US Open от 2019 година ще се изправи против словашкия левичар Алекс Молчан във втория мач на корт 7 в комплекса „ Флашинг Медоус “. Програмата там стартира в 18:00 часа наше време със срещата сред Мари Боузкова (Чехия) и Ашлин Крюгер (САЩ). До момента българинът и словакът, който е №115 в света, не са се срещали.

ПРОГНОЗА: 1

ДНЕС, СЛЕД 21:30 ЧАСА, ВИКТОРИЯ ТОМОВА - ПЕЙТЪН СТЪРНС

Виктория Томова излиза също през днешния ден, само че на корт 12, против американката Пейтън Стърнс. Шампионката от Чикаго се стреми към първа победа в главната скица на шампионата от Големия шлем в третия си опит. Двубоят на 82-рата в света българка е трети в програмата и ще стартира след края на срещата сред Карен Хачанов (Русия) и Майкъл Мо (САЩ). Томова и 59-ата в ранглистата Стърнс също не са играли досега.

ПРОГНОЗА: 2

ДНЕС, 22:00 ЧАСА, ГАЛАТАСАРАЙ - МОЛДЕ

Турският гранд Галатасарай има незавършени сметки против норвежкия Молде. В първия дуел преди седмица „ лъвовете ” взеха сложен триумф с 3:2. Той пристигна след поврат и гол в добавеното време, а в този момент домакините ще опитат да не оставят нищо на случайността. Фактът, че ще играят пред екзалтираните си почитатели ги прави безспорни любимци в конфликта, който започва в 22:00 часа.

ПРОГНОЗА: 1

Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР