Тази вечер, от 21:00, телевизионният канал Viasat History ще излъчи

...
Тази вечер, от 21:00, телевизионният канал Viasat History ще излъчи
Коментари Харесай

Гледайте `Мъртвият викинг` тази вечер по Viasat History

Тази вечер, от 21:00, телевизионният канал Viasat History ще излъчи нов епизод от поредицата „ Мъртвият викинг “.

В новата поредност водещият археолог Тим Съдърланд пътува до Скандинавия, Естония, Англия, с цел да открие нови забавни обстоятелства за света на така наречен " мъже от Севера " - викингите. Какво може да ни разкрие анализът на откритите скелети на викинги? Каква е истината за свирепите набези тук-там като светия остров Линдисфарн? Какво може да се научи от метода на живот и гибел на викингите? Какво ни споделят новооткритите оръжия, артефакти и от дълго време изгубени кораби?

Пътешествията на Тим му разрешават да се запознае с водещи специалисти и историци, които му проправят път през последните открития и теории и изясняват по какъв начин светът на викингите продължава да разкрива тайните си благодарение на особено снимани възстановки и графични илюстрации.



Viasat History съживява историята с увличащи документални излъчвания, един пресен и съвременен взор към историята. Каналът води феновете на странствуване през времето с интелектуални и задълбочени стратегии, които по едно и също време развличат и предизвикат мозъците им. Фокусът пада върху европейската история, като разкрива секрети от предишното и изяснява по какъв начин то ни дефинира през днешния ден.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР