Британците може да имат нов шанс да видят още едно

...
Британците може да имат нов шанс да видят още едно
Коментари Харесай

Британците може да получат още един шанс да видят Северно сияние, тъй като слънчева буря може да предизвика „почти по всяко време“

Британците може да имат нов късмет да видят още едно впечатляващо Северно зарево, защото специалист разкрива, че слънчева стихия може да провокира такова Пътят на Земята „ съвсем когато и да е “.

Милиони бяха посрещнати от рядко небесно събитие, когато Aurora Borealis освети нощното небе в безчет цветове от Северна Шотландия до Южна Англия през уикенда. Но тези, които са пропуснали магията, може да имат друга опция да видят невероятния екран.

Професорът по физика от университета в Ланкастър Джим Уайлд сподели пред Mirror, че не може да се изключи нов екран. „ Слънцето остава доста интензивно и може да провокира ново изхвърляне на коронална маса към земята съвсем когато и да е “, сподели той.

„ В момента знаем, че има най-малко още веднъж в нашата посока, само че към момента не е ясно по какъв начин ще удари Земята и в случай че го направи, е малко евентуално да има толкоз мощен удар като този, който дойде Не можем да изключим повече проявления на Северното зарево през идващите няколко дни, н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР