Тази вечер от 20 часа започват полуфиналите на втория Мастърс

...
Тази вечер от 20 часа започват полуфиналите на втория Мастърс
Коментари Харесай

Започват полуфиналите на втория Мастърс на Интерактив тенис за годината


Тази вечер от 20 часа стартират полуфиналите на втория Мастърс на Интерактив тенис за годината – Sport Depot Open 2018. Турнирът е проведен във връзка 20-годишнината на Спорт Депо, а въз основата в Борисовата градина излязоха 106 мъже и дами. В главната скица влязоха 16 квалификанти и 16 от най-хубавите дилетанти на най-голямата тенис лига в България. Както във всеки Мастърс, и в този момент Sport Depot Open 2018 дава късмет на играчите да усетят тръпката от професионалния тенис. Срещите са във формат 2 от 3 сета, а при предпочитание могат да се играят на централния корт и със арбитър на стол. Някои от тях продължиха близо три часа, с което сложиха на тестване и душeвността, и физиката на играчите.

В неделя станаха ясни първите двама полуфиналисти, откакто Цветан Бешевишки надви над Камен Маздрашки с 2:0 сета (6:3, 6:1), а Милен Германов се наложи над Красимир Маринов също с 2:0 сета (6:2, 6:4). Късно нощес бяха избрани и техните противници за полуфиналите. Радо Владимиров победи Цветан Иванов с 2:0 сета (6:1, 6:2) и ще се изправи в сряда от 21 часа против Цветан Бешевишки. Другият четвъртфинал предложи трагични разигравания, само че Светослав Козалиев съумя да в профил Едиз Батран с 2:1 сета (6:7, 6:4, 6:4). Така през днешния ден от 20 часа той ще излезе против Милен Германов в борба за място на финала.

Финалът на Sport Depot Open 2018 ще се играе в петък, 12 октомври, от 20 часа. Полуфиналите и финалът ще се проведат на централния корт на Българския народен тенис център и ще бъдат ръководени от интернационалния арбитър Елена Андонова. Победителят в шампионата ще си тръгне с 1000 точки за годишната класация на Интерактив тенис, а финалистът – с 600. Това ги прави съвсем сигурни участници във финалите на лигата, които ще бъдат през декември. От Спорт Депо са обезпечили ваучери за най-хубавите в конкуренцията и впечатляваща купа за спечелилия. Организаторите канят всички другари на тениса да дойдат в Борисовата градина, с цел да поддържат играчите и да се насладят на първокласен аматьорски тенис.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР