Тази вечер националният отбор на Италия ще гони първа победа

...
Тази вечер националният отбор на Италия ще гони първа победа
Коментари Харесай

Балотели сяда на пейката срещу Португалия, Имобиле го заменя

Тази вечер националният тим на Италия ще гони първа победа в Лигата на нациите. “Скуадра адзура” ще се изправи против европейския първенец Португалия, а дуелът в Лисабон е с начален час 21:45.

Mario Balotelli es bajado de la lista de Italia para medirse a Portugal. Vean qué pasó con el polémico delantero. https://t.co/vVzzejXKKQ
— Diario Diez (@DiarioDiezHn) 10 септември 2018 година
След сериозните рецензии към играта на Марио Балотели в среща с Полша, нападателят ще остане на аварийна пейка за сметка на Чиро Имoбиле. Голмайсторът на Лацио ще бъде подкрепян от Джакомо Бонавентура и Федерико Киеза. В средата на терена селекционерът Роберто Манчини ще заложи на Робердо Галярдини, Жоржиньо и Марко Бенаси. Именно Жоржиньо бе индивидът, който избави Италия против Полша, реализирайки противоречива дузпа. В отбрана Ладзари ще размени неубедителния Давиде Дзапакоста, а Доменико Кришито ще работи на мястото на Кристиано Бираги. Познатата двойка в средата на отбраната ще бъде образувана от Леонардо Бонучи и капитана Джорджо Киелини, а на вратата ще работи неизменимият титуляр Джанлуиджи Донарума.

Stasera Portogallo-Italia, #Mancini spedisce #Balotelli in tribuna https://t.co/Fnpj7JSloa di @repubblica
— Giuseppe Smorto (@giusmo1) 10 септември 2018 година
През последните дни много футболни анализатори подлагаха на критика представянето на Марио Балотели. Сред тях бяха и Ариго Саки и Збигнев Бониек, които не икономисаха острите си нападки към нападателя на Ница.

Лига на нациите 2 кръг, понеделник 10 септември  Португалия 21:45предстои  Италия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР