Тази вечер имахме протоколна среща с Министъра на външните работи

...
Тази вечер имахме протоколна среща с Министъра на външните работи
Коментари Харесай

Първата среща на турския министър на външните работи е била с Мустафа Карадайъ

" Тази вечер имахме протоколна среща с Министъра на външните работи на Р Турция господин Хакан Фидан на която обсъдихме добросъседските и другарски връзки сред България и Турция ", написа в профила си във " Facebook " някогашният ръководител на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

Срещата е била в понеделник вечер, буквало директно след идването на Фидан в България, а формалната част и срещите с представителите на българската страна са почнали тази заран.

Странно и, евентуално, показателно е, че срещата е с някогашния ръководител на Движение за права и свободи, а не с почетния ръководител Ахмед Доган или с посочените за наследници и съпредседатели Делян Пеевски и Джевдет Чакъров.

Ето по какъв начин разяснява този факт и специалистът по национална сигурност Иван Анчев:

" Гръм в парадайса. За хората, които умеят да разчитат знаците в политиката сходна среща значи МНОГО. В самото начало на визитата на господин Фидан, незабавно след идването му в България, в резиденцията на турския дипломат в София. В Движение за права и свободи им следва да вършат доста сериозен разбор на този знак. А и като цяло - на всички нас. Дали не е анонс за основаването на една нова, протурска (про-Ердоган), партия в България? "


Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР