Тази вечер bTV Action ще излъчи пряко най-чакания сблъсък от

...
Тази вечер bTV Action ще излъчи пряко най-чакания сблъсък от
Коментари Харесай

Сериозно изпитание пред "Барселона" за Купата на краля

Тази вечер bTV Action ще излъчи директно най-чакания конфликт от четвъртфиналите в шампионата за Купата на краля. " Барселона " гостува на " Севиля " в Андалусия. Двубоят е с начален час 22:30.

Каталунците - първенци и носители на Купата в последните четири години, ще бъдат без огромната си звезда - Лионел Меси, което прави задачата им на " Рамон Санчес Писхуан " още по-трудна. Аржентинецът получава отмора от наставника Ернесто Валверде и даже не е в групата за срещата.

Barça XI
#CopaBarça [Sevilla-Barça]
#ForçaBarça pic.twitter.com/19WURrvaRu
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 23, 2019

Така в нахлуване за " блаугранас " ще работят Аленя и Малком, а дебют ще направи Кевин-Принс Боатенг. Участие в мача от първата минута няма да вземат и други двама основни играчи на " Барселона " - Луис Суарес и Серхио Бускетс.

" Севиля " от своя страна ще излиза с най-хубавото в опит да спре каталунците, които направиха шампионата " собствен " от 2015 година насам, триумфирайки в четири следващи негови издания. Интересното е, че в два от финалите " Барселона " победи точно " Севиля ". През 2016 година Меси и компания завоюваха с 2:0, а през предишния сезон отнесоха същия противник с 5:0.

XI@FCBarcelona #vamosmisevilla #CopadelRey pic.twitter.com/XEukPVVHq7
— Sevilla FC (@SevillaFC_ENG) January 23, 2019

Феновете на " Барселона " се надяват денят им да продължи с триумф над подлия " Севиля ", откакто стартира с оглушителен трансфер. Каталунците оповестиха привличането на младок, апетитен за правоприемник на Йохан Кройф.

21-годишният Френки Де Йонг ще играе за " Барселона " от лятото. Той идва от " Аякс " против 90 милиона евро. Полузащитникът става най-скъпият холандски футболист в историята. До през днешния ден върхът държеше Върджил Ван Дайк, минал от " Саутхемптън " в " Ливърпул " за 85 милиона евро.

Снимка: bTV

Снимка: bTV
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР