Тази вечер (15 март) тихият залив на имението отново ще

...
Тази вечер (15 март) тихият залив на имението отново ще
Коментари Харесай

Неочаквани целувки ще разтърсят имението на Ергенът

Тази вечер (15 март) тихият залив на имението още веднъж ще стане очевидец на бурно неспокойствие след непредвидената целувка на Айлин с Евгени по време на последната Церемония на розата. Каква ще е ответната мъжка реакция след смелия и дръзновен ход на шампионката по карате, дали той няма да ѝ изиграе неприятна смешка и по какъв начин ще се развият връзките сред Айлин и най-хубавата ѝ другарка Валерия, която също засвидетелства привличането си към Евгени, следва да стане ясно от 21:00 ч. по bTV.

Зрителите ще станат очевидци и на една специфична самостоятелна среща, изпълнена с целувки и пристрастеност. С изненадата, която " ергенът “ е подготвил за избраницата си – дама, с която до този миг не са имали опция за сантиментално усамотение, той ще успее да я трогне до сълзи, сбъдвайки една от най-големите фантазии в живота ѝ. Защо Евгени ще дефинира тази среща като " най-емоционалната до този миг “ и дали дамата ще получи роза от него още по време на самостоятелното уединение, феновете ще видят в епизода довечера. 

Вечерният коктейл ще даде опция на двете най-отявлени претендентки във формата – Валерия и Елена – да сложат картите на масата и да поговорят очи в очи за напрежението, предизвикано от интереса на Евгени и към двете им. Зрителите ще схванат и кое от девойките ще събере храброст да се допре до пианото на виртуоза, с цел да изрази възприятията си към него посредством спонтанна комбинация. Дали осъществяването ѝ ще успее да впечатли Евгени и какво ще предприеме той – отговорът в " Ергенът “ единствено по bTV. 

Епизодът в четвъртък вечер (16 март) ще стартира с Церемония на розата, по време на която Евгени ще вземе тежко решение да се раздели с една от дамите, претендентки за неговото сърце. По време на следващата групова среща определените девойки ще се върнат в ученическите си години, с цел да постъпят в " Колежа на любовта “. Техен учител ще бъде самият Евгени Генчев, а коя ще получи първа шестица в бележника и коя ще заслужи персонален " час на класния “, не пропускайте да разберете в четвъртък от 21:00 ч. 

Вечерта е непокътната за блестящия бал на випуска, само че непредвидената самопокана на една от дамите, която не е част от класа на виртуоза, ще провокира същински ужас и ще стане мотив Евгени да се обърне към нея с думите: " Какво правиш тук? “. Той ще се довери напълно на вътрешното си чувство и ще предизвика себе си и спонтанността си, а за какво това ще остави огорчени огромна част от претендентките, следва да стане ясно единствено в ефира на bTV.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР