Когато Ели Гонсалвес сподели списък с всички причини – 118

...
Когато Ели Гонсалвес сподели списък с всички причини – 118
Коментари Харесай

Моделът Ели Гонсалвес споделя 118 причини, поради които не иска деца след години на разпити

Когато Ели Гонсалвес показа лист с всички аргументи – 118 от тях – за какво не желае деца, тя беше оповестена за суетна, егоистична и даже, необичайно, „ несъответствуваща майка “.

„ Хората ме сложиха в категорията Круела де Вил и считат, че ненавиждам децата “, сподели австралийският модел пред Stellar през днешния ден.

„ Но обичам да мога да гушкам племенника си. Обичам сладки деца. Но няма детайл, в който да мисля, че бих харесал това за себе си. Нищо в това да имам лични деца не ме притегля. “

33-годишната, която има пет милиона почитатели във Фейсбук и Instagram, провокира голям диалог по отношение на възгледите на обществото за майчинството, когато разгласява листата в обществените медии предишния ноември.

„ След като години наред ме питаха за какво не желая деца, сформирах това, защото постоянно изглеждаше, че една къса причина в никакъв случай не е била задоволително добра или разбрана “, озаглави тя „ доста ЧЕСТНИЯ персонален лист за какво ще остана дете- гратис ”, написано в приложението за бележки на нейния...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР