Тази вече е намерен мъртъв легендарният журналист от Враца Цвети

...
Тази вече е намерен мъртъв легендарният журналист от Враца Цвети
Коментари Харесай

Скръбна вест! Почина легендарният журналист от Враца Цвети Кечев /снимка/

Тази към този момент е открит мъртъв именитият публицист от Враца Цвети Кечев.
Около 21 часа на тел. 112 е бил подаден сигнал за съмнителна обстановка на ул. “Найден Геров “ 6. По първична информация жена не можела да отвори вратата на стаята, в която живеел нейния сътрудник.
Пристигналите на мястото служители на реда и незабавни медици разкрили паднал в стаята зад нея известният от близкото минало публицист Цвети Кечев.
През последните години 68-годишен мъж живееше като клошар със съмнителна рускиня. Именно тя е потърсила помощ от комшиите, защото не го е виждала от 2 дни и не можела да влезе в неговата стая.
След настъпването на демократичните промени Цвети Кечев работеше във вестник „ Стандарт “. Заради професионалните си умения няколко години бе обявяван за най-хубавият сътрудник на изданието. Точно на върха на славата си той беше уволнен по политически аргументи под натиска на фактора тогава в Съюз на демократичните сили Илия Петров.
Тази неправда го докара до лудост и той стартира да живее като клошар. Пропадането му беше толкоз тежко, че апартаментът му е бил замязял на вехтошарски склад, а входната врата от години не се заключвала.
Така през днешния ден този непосилен живот за него завърши.

Бог да го елементарни!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР