Тази сутрин заместник-председателят на Столичен общински съвет и председател на

...
Тази сутрин заместник-председателят на Столичен общински съвет и председател на
Коментари Харесай

Маскиран общински съветник свали украинското знаме от сградата на Столична община

Тази заран заместник-председателят на Столичен общински съвет и ръководител на комисията по Обществен ред и сигурност Борислав Иванов влезнал маскиран в кабинета на кмета Йорданка Фандъкова. От там съумял да смъкна знамето на Украйна от фасадата на постройката. Освен това незаконно е проникнал и в компютрите на Столична община.
Вчера Борислав Иванов не съумял да смъкна украинското знаме от постройката на Столична община, само че съобщи: " Загубихме една борба, само че ще спечелим войната. Горе имаше трима служители на реда и трима сътрудници общински съветници от ГЕРБ, които бранеха знамето с телата си ".
Още вечерта стана ясно, че той има предпочитание да откри метод по какъв начин да смъкна украинското знаме. " Просто ще би трябвало да измисля метод по какъв начин да го смъква това знаме. Аз ще го взема с ловкост ", сподели още общинският консултант.
От групата на " Демократична България " още през днешния ден внасят публично искане за отстраняването на Борислав Иванов от постовете на заместник-председател на Общинския съвет, Председател на комисията по публичен ред и сигурност и заместник-председател на комисията по устройство на територията, архитектура и жилищна политика към Столичния общински съвет. Също по този начин ще бъде подадат сигнал до Министерство на вътрешните работи и Прокуратурата за осъществените от него противоправни дейности в постройката на Столична Община.

 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР