Тази сутрин от жилището си бе изведен с белезници журналистът,

...
Тази сутрин от жилището си бе изведен с белезници журналистът,
Коментари Харесай

Арестът на Юрий Борисов бил заради връзки с Решетников и олигарх

Тази заран от жилището си бе изведен с белезници журналистът, някогашен основен редактор на " Дума " и някогашен народен представител от Българска социалистическа партия, Юрий Борисов, през днешния ден един от дейните участници в придвижване " Русофили ".

Председател на организацията е Николай Малинов, някогашен народен представител от Българска социалистическа партия, някогашен издател на в. " Дума ", който се счита за връзка с съветски кръгове към ген. Леонид Решетников и съветския православен олигарх Константин Малофеев.

Ген. Решетников е скандална за България фигура, която десните у нас подозират в интервенция в изборите за президент. Той е някогашен шеф на Информационно-аналитичния отдел на съветското външно разузнаване, някогашен ръководителя на Руския институт за стратегически проучвания. За него се твърди, че е бил резидент на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) за България.

Малофеев пък искаше посредством Николай Малинов да закупи телевизия TV7 и News7 и да направи тв канал на съветското православие с аналитична устременост, а News 7 да играе ролята на новинарска телевизия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР