Тази сутрин депутати от ГЕРБ, които се изказват в телевизионни

...
Тази сутрин депутати от ГЕРБ, които се изказват в телевизионни
Коментари Харесай

Изненада: ГЕРБ ще подкрепят правителство на ДБ

Тази заран депутати от ГЕРБ, които се изричат в телевизионни излъчвания, настойчиво стартират, че са подготвени да поддържат държавно управление, формирано от " Демократична България ". Това обявиха Деница Сачева и Тома Биков.

Въпреки разликите, която партията на Бойко Борисов има с Демократична България, поддръжката за кабинет с трети мандат на Демократична България е национално виновна позиция съгласно изявленията на Сачева и Биков, написа " 24 часа ".

 
Предстоят срещи сред двете партийни управления, с цел да се уточнят позициите им за правосъдната промяна. Очевидно това е тематиката, която най-категорично ги разделя.

" Очакваме от тях съответни диалози за правосъдната промяна, с цел да може да забележим кой на какви позиции стои ", съобщи Деница Сачева. Ще създадем всичко допустимо да бъде формиран кабинет с третия мандат, даже и без наше присъединяване, добави тя.

Освен че даде поръчка за поддръжка на държавно управление с мандата на Демократична България, Тома Биков вся разкол сред тях и Политическа партия. Според него Демократична България подкрепили целите на Политическа партия единствено от кумова срама. " Демократична България " и " Продължаваме промяната " бяха на противоположни позиции за бюджета. Как ще ръководят дружно при липса на единодушие за бюджета ", попита многозначително той.

 
Извън този нов процес смяна в позицията за " Продължаваме промяната " няма - ГЕРБ няма да поддържат декларацията им за държавни цели, препоръчана през вчерашния ден.

Новото през днешния ден е, че депутатите от Политическа партия, гостуващи в малките екрани, към този момент не приказват за " решение " на Народното събрание за целите, както предлагаха през вчерашния ден, а за " декларация ".

След малко ще се разбере дали тя ще бъде разисквана на следващия ден, както Политическа партия оферират на председателския съвет в Народното събрание, уточняващ дневния ред за седмицата. Прогнозите са, че декларацията ще бъде позволена за разискване, с цел да бъде разгромена от ГЕРБ и Движение за права и свободи в пленарната зала.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР