Тази ситуация, в която се вкарахме, дано да се оправи.

...
Тази ситуация, в която се вкарахме, дано да се оправи.
Коментари Харесай

Мирослав Ненков: Искам от партия Възраждане да забранят наводненията

Тази обстановка, в която се вкарахме, нека да се оправи. Изглеждат ми симпатични тези хора (от "Продължаваме смяната ", бел.ред.). Това съобщи в ефира на bTV някогашният здравен министър доктор Мирослав Ненков  Мирослав Ненков Мирослав Ненков е роден на 15 март 1969 година в град София. Завършил е компетентност.

Той предложи на депутатите от партия "Възраждане ", във връзка бедствените обстановки в Рудозем и Неделино, да забранят наводненията, както оферират да се забранят и зелените документи.

От "Възраждане " да разгласят възбрана и за наводненията, щом желаят да забранят и зелените документи, тъй като е еднообразно неуместно, уточни доктор Ненков.

Според него една от аргументите за слабия имунизационен развой у нас се дължи на "срамежлия " метод, по който управляващите призоваваха хората да се ваксинират. Като друга причина уточни тайните теории за слагането на чипове.

Хората търсят отговори и ги намират в мрежата в някакви безумни уеб сайтове, тъй като формалните представители по тази тематика приказват плахо, непочтено и постоянно си сменят мнението, което поражда съмнение в обществото, показа още той.

По тематиката със зелените документи и депутатите Мирослав Ненков  Мирослав Ненков Мирослав Ненков е роден на 15 март 1969 година в град София. Завършил е компетентност счита, че ще бъде "жесток позор ", в случай че народните представители отхвърлят зеления документ да важи за територията на Народното събрание.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР