Тази система, която сте тръгнали да сменяте, вече десета година

...
Тази система, която сте тръгнали да сменяте, вече десета година
Коментари Харесай

Гърневски сравни Нинова със змия

" Тази система, която сте тръгнали да сменяте, към този момент десета година е заменена и се лекуват раните от вашето 70-годишно ръководство - грабежи, обири, убийства ".

Това сподели по адрес на Българска социалистическа партия депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски. Той прочете декларация във връзка интернационалния ден на възрастните хора. Думите му пристигнаха след изявление по същия мотив на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Тя обаче си потегли незабавно след края на изказването си. 

" Госпожо Нинова, в случай че имахте куража да чуете другата декларация, щяхте да стоите в залата, а не да бягате като… няма да кажа. И добре, че не го споделих. Имам възприятието обаче, че по трибуната има по едно канче отрова и то от съществено влечуго ", сподели той.

Гърневски продължи да приказва на социалистите, които излязоха от залата. Да попитам аз наследниците на комунистическата партия: 1989 година, когато оповестиха банкрута, какво имаше в пенсионния фонд? Нямаше нищо – ограбен пенсионен фонд, ограбен народ посредством външно комерсиалните сдружения ", сподели той.

Депутатът от ГЕРБ прикани младежите в Българска социалистическа партия да поискат техния началник да им изнесе една лекция, в която " да им опише по какъв начин е ставало ограбването с тези външнотърговски сдружения, тъй като е била като директен реализатор ". " Тук има мастит професор, който аз нарекох учен по плячкосване на страна – професор, станал учен, с помощта на това, че 1994-1996 година посредством банките бяха ограбени парите на българския народ. Г-жа Импексова беше най-малко 4 борда в тази страна – дано да минем през „ Булгартабак “, Пловдивския панаир. Където мине тя, трева на не никне ", продължи той.

Според Гърневски точно това е системата, която Българска социалистическа партия би трябвало да смени .  " Вие сте сценаристи, режисьори, реализатори на основните функции на тази система. Вие би трябвало да промените себе си и трябваше да го извършите още на Бузлуджа вместо гюбеците пред сръбския водач на сръбската музика Горан Брегович. Вие три пъти ходите при народа и вместо червени бюлетини – червени картони ", сподели депутатът.

Той разкритикува социалистите и за обиколките, които вършат из страната, с цел да показват " Визия за България ". " Тук ни е пратил този народ и от вторник до петък сме длъжни да бъдем на работа в тази зала и да решаваме проблемите му. Вие дезертирате, не работите ", сподели още Гърневски. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР