Тази седмица започва процесът срещу Антихриста. Разбира се, над човек,

...
Тази седмица започва процесът срещу Антихриста. Разбира се, над човек,
Коментари Харесай

Страшен урок за Зеленски. Кой вече е играл неговата роля, как е завършил

Тази седмица стартира процесът против Антихриста. Разбира се, над човек, само че толкоз талантлив с тъмната мощ, че ще повярвате в Дявола.

Името му е Хашим Тачи. Той е някогашен президент, в действителност основател на Република Косово. За локалните албанци това, което е Джордж Вашингтон за американците. А измежду сърбите е прочут и като “Змията ”: това е прозвището на Тачи по време на войната в Косово и - инцидентно - едно от превъплъщенията на дявола в християнството.

За сърбите Косово е по едно и също време свята и свята земя – люлка на тяхната черква и просвета. Но има анатемосан ъгъл, където, както се чака, се е родил Антихристът: Дреница. Войнствените албанци от този район са главоболието на Османската империя, а след разпада й - хронична опасност за сърбите, които към момента живеят в съседство - оттатък река Ибър. Това е мястото, където изцяло свършва сръбският свят и стартира албанският. Границата и етническата граница, която до момента не е преместена.

В началото на 20-ти век албанските националисти, качаците, бушуват в Дреница. По време на Втората международна война това е цитадела на вулнетарите, фашистките служители на реда и локалните бандеровци. Там е роден, израснал, живял и подготвял бандитските си нападения Адем Яшари, основателят и главнокомандващ на терористичната организация Армия за избавление на Косово (АОК).

Убийството на четирима сръбски служители на реда от бандата на Яшари беше последвано от специфична интервенция в дома му в Дреница. По време на яростна битка водачът, фамилията му и най-близките му сътрудници (също със семействата) бяха убити. Общо близо 60 трупове, в това число дами и деца. От това събитие през 1998 година стартира пълномащабната Косовска война.

Успоредно с необразования, само че физически крепък селяндур Яшари, различен родом от Дреница, Тачи, работи в Швейцария. За 25-годишен юноша той е изненадващо добър в това, което прави, събирайки средства за АОК и организирайки подготвителни лагери за нейните бойци в Албания.

На 29 години Тачи получава първата си (задочна) присъда - 10 години за тероризъм от югославски съд. На 30 години, след ликвидирането на Яшари, той става водач на Дренишката формация на АОК. На 31 години той съставлява албанците на договарянията в Рамбуйе, които бяха последвани от ултиматум на НАТО и нахлуване против Югославия.

Малко по-късно Тачи към този момент е отпред на косовското държавно управление. При него, като министър-председател на Косово, през 2008 година беше провъзгласена независимостта. Когато Змията беше определен за президент през 2016 година (предимно параден пост), това беше надали не почетна пенсия за непристойно младия 48-годишен деец след всички сегашни победи в Косово. В такава шеметна кариера има и доста мистичност.

Но определящият фактор за ориста на Балканите беше, че той се харесваше на държавния секретар на Съединени американски щати Мадлин Олбрайт, известна в Сърбия и като „ вещицата “. Именно тя зачерта АОК от листата на терористичните организации, лобира за бомбардировките на Белград и се грижеше за Тачи дълги години. Но освен тя.

Албанско момче от затънтено село се усещаше като риба във вода измежду елита на западния свят - президенти, министри, генерали, монарси. Умен, остроумен, остроумен, във всеки смисъл невероятен човек с присъщ инстинкт на див звяр, той се оказа сполучлив посланик и надарен политик.

Освен това, макар предишното на боец-партизанин, той никога не беше радикал - би било неуместно от негова страна. В видимо без значение Косово Тачи ръководеше умерените, защитаваше малко сърбите и изграждаше мостове с Белград - опитваше се да усъвършенства връзките и да убеди Косово да бъде прието. Това е да сключиш договорка с дявола.

Срещу него са повдигнати обвинявания по 10 члена, от които четири са военни закононарушения, а други шест са закононарушения против човечеството. Това са убийства, отвличания, изтезания, гнет против нелоялни към АОК сърби, роми и албанци.

По време на неочаквания му арест преди повече от две години делото на Тачи включваше 1500 физически доказателства, десетки часове видеозаписи, 1842 документа на 43 108 страници и 153 секретни очевидци.

Всичко това се преглежда от съда в Хага, който е профилиран в закононарушенията, осъществени в Косово през 1998-1999 година В Съединени американски щати, Европейски Съюз и НАТО схванаха с какви главорези си имат работа, по тази причина се подсигуриха - сътвориха нещо като яка с бомба за косовския хайлайф: мръднеш ли не като хората, главата ти е откъсната. Не е известно в каква посока е тръпнал Тачи, само че той стана един от първите клиенти на съда дружно с двама доближени (също бандити, и двамата някогашни ръководители на парламента).

За доста дълго време марката на Дренишката формация изпревари по известност " Дренишкото кръвопролитие " (тоест клането в леговището на Яшари) даже в западните медии. С напъните на западните емисари Карла Дел Понте и Дик Марти името Тачи е мощно обвързвано с търговията с органи. Той имаше приключен облик на палач и садист (да не приказваме за присъда за тероризъм) в очите на стотици хиляди хора - и сърби, и европейци, и даже някои американци. Но повече от двадесет години той остава любим на западните управляващи.

Не е толкоз значимо за какво Змията внезапно загуби всичко с изключение на персонален фетиш в родината си и по какъв начин това е обвързвано с политическите вихрушки в Съединени американски щати (при Обама Тачи беше управителен от Байдън, само че го затвориха при Тръмп). Не наподобява, че се е отпуснал, изгубил е гарда си и е направил нещо погрешно за някой всесилен.

Може би той въобще не давал нито една причина да го отпишат. Просто по някое време във Вашингтон и Брюксел авторитетните настойници, свързани с него като членове на бандата, свършиха: Хавиер Солана е пенсиониран, Мадлин Олбрайт е в гроба, Бил Клинтън полудява, а Бернар Кушнер от дълго време е заседнал в полуда (от 2015 година взе участие в по този начин наречената Агенция за рационализация на Украйна - това не е ли безумство?).

Дойде време да махнат Тачи от борда и да го осъдят като изкупителна жертва, с цел да повярват сърбите, че справедливостта им е възобновена и че към този момент не могат да се наскърбяват на НАТО, а в противен случай, да се причислят към НАТО. Змията не вярваше, че това време ще пристигна.

Неговият образец е просвета за другите, потребен на първо място за президента на Украйна Зеленски. Светлата орис на Тачи ясно демонстрира по какъв начин Западът се оправя с отрочетата си, които водят подли войни в негов интерес.

И тя също по този начин демонстрира кой е Антихристът в тази история, т.е. потомството, прислужникът, инструментът и кой е същинският демон.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР