Тази седмица в новия епизод на Мен не ме мислете

...
Тази седмица в новия епизод на Мен не ме мислете
Коментари Харесай

Нов скандал и още любовна мъка в “Мен не ме мислете

Тази седмица в новия епизод на " Мен не ме мислете " на фокус ще бъдат любовните терзания.
 Официално предложение за брак и подарък-изненада в шестия епизод на сериала “Мен не ме мислете ”
Официално предложение за брак и подарък-изненада в “Мен не ме мислете ”

Какво да чакаме в новия епизод

Преди да се стигне до тях обаче ще забележим по какъв начин Христо (Иван Юруков) нахълтва в жилището на Яна (Весела Бабинова), с цел да я конфронтира за диалога ѝ със Силвия (Елена Замяркова). Посещението му обаче ще бъде разтълкувано неправилно от майка ѝ Соня (Таня Шахова). След като вижда какъв брой смутена е Силвия, Яна ще бъде разкъсвана от възприятие за виновност, само че и от яд към Мартин (Рушен Видинлиев), поради следващата му нощ отвън дома.

Соня ще опише на Ирена за съмненията си по отношение на Христо и двете с трогване ще си спомнят за младостта. Ирена ще показа, че има среща с мъж, само че дали тя ще мине добре, следва да разберем.
 Снимка 614374

Отношенията сред Яна и Мартин обаче няма да потръгнат, а даже в противен случай - ще избухне нов скандал, за който мотив е неналичието на доверие.

На другия любовен фронт нещата също няма да са кой знае какъв брой по-спокойни. Докато Мартин е гневен на Яна, Христо ще продължи да страда поради Силвия. След като двамата мъже се срещнат инцидентно, им следва да пийнат дружно по другарски.
 Снимка 614375

През това време Соня и Росен ще създадат жест към щерка си, с който ще ѝ обещаят да не се бъркат повече в фамилните ѝ връзките с Мартин.

Дали обаче Пламен, който е другият, който се спънка във връзката на Яна и Мартин, ще спре да настройва сътрудника си против обичаната му, и дали на самият него ще му провърви с Ася в любовта, следва да разберем.
 “Мен не ме мислете ”, Весела Бабинова, Рушен Видинлиев и какво да чакаме от третия епизод на сериала
Серия от непредвидени обстановки в “Мен не ме мислете ”

Какво ще сплоти Яна, Христо и Мартин

" Мен не ме мислете " e в петък, от 21 ч. по bTV
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР