Тази седмица списание Time обяви ежегодната си класация за Човек

...
Тази седмица списание Time обяви ежегодната си класация за Човек
Коментари Харесай

Заслужава ли Меган Маркъл да е Човек на годината

Тази седмица списание Time разгласи годишната си ранглиста за Човек на годината. Малко преди огромният победител (Джамал Хашоги и " пазителите " на истината) да стане явен разбрахме кой попада в челната десетка от кандидати. И там, за изненада или не, е и Меган Маркъл - на седма позиция .

Херцогинята на Съсекс може да е част от английския кралски двор едвам от няколко месеца, само че към този момент всички знаем за нея даже повече, в сравнение с бихме желали. Името й се спряга по медиите всеки ден с ново заглавие и по тази причина от Time са решили, че мястото й е в топ 10.

Но по какъв начин се одобри това решение? По-скоро отрицателно. Причината - Меган е в облика по-скоро на световна персона, в сравнение с човек с огромно въздействие върху публичните процеси . Маркъл взе участие в разнообразни начинания, най-вече за отбрана на правата на дамите, само че това остава на назад във времето поради персоналния й живот.

 Снимка 384363

Разбира се, бранители на херцогинята също не липсват. Според тях, Меган съумя да провокира нежна гражданска война в кралския двор и да внесе съвременен лъх. Неслучайно я назовават новата принцеса Даяна. Но дали това няма да й изиграе неприятна смешка, следва да разберем...

Нека разберем и малко повече за претекстовете на изданието, което класира Меган паралелно с Доналд Тръмп , който тя по никакъв начин не харесва.

Според Time, въпросът, който е на дневен ред в този момент, е не какво Маркъл ще направи за кралското семейство, а какво то ще направи за Маркъл . Т.е. - тя е в преференциалната позиция.

Ново проучване демонстрира, че принц Хари сега е най-популярната персона от кралския двор и нямаме подозрение, че това в огромна степен се дължи точно на брачната половинка му.

 Снимка 383898

Тя в началото бе просто една влюбена жена, само че в този момент се трансформира жена с огромна власт в ръцете си. За да я получи обаче се наложи да се раздели с цялата си предходна идентичност - одобри католическата религия, изтри профилите си в обществените мрежи, заряза актьорството.

 Меган Маркъл, Британските фешън награди и една непредвидена поява
Своеволията на Меган Маркъл

Херцогинята отново съумя да ни изненада

Ролята на Рейчъл Зейн обаче размени за тази на херцогиня и бъдеща майка на седмия поред правоприемник на английската корона. А с времето ще разберем дали ще устои на тежестта на кралската емблема, без да загуби себе си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР