Тази седмица OUKITEL обяви първите глобални продажби на своя безрамков

...
Тази седмица OUKITEL обяви първите глобални продажби на своя безрамков
Коментари Харесай

Ето как изглежда и как работи интерфейсът на OUKITEL MIX 2

Тази седмица OUKITEL разгласи първите световни продажби на своя безрамков смарт телефон OUKITEL MIX 2. След дълъг интервал на проби и корекции, OUKITEL е към този момент подготвен със софтуера. Производителят разгласява къс клип, който показва бързата и гладка работа на разнообразните функционалности, като и високопроизводителната работа на мобилното устройство.



За приемане на по-цялостно усещане от работата на новия OUKITEL MIX 2, видеото го съпоставя с XIAOMI MIX 2. Двата смарт телефона наподобяват еднообразно начело: 5,99-инчов 18:9 безрамков екран, в който предната камера е ситуирана в долния десен ъгъл. Но задният панел е друг. Използван е по-различен материал, който отразява светлината по различен метод. Но би трябвало да кажем, че и двата смарт телефона са доста красиви и са комфортни за потребление с една ръка.

OUKITEL MIX 2 работи под ръководството на Оценка за съвместимост Android 7.0 и се продава с тъмна и студена тематика на интерфейса, до момента в който XIAOMI MIX 2 има топли цветове. Видеото съпоставя интерфейса, настройките, спецификациите, скоростта на пускане на приложенията, образните резултати, фото и видео опциите, работата на жироскопа и така нататък XIAOMI MIX 2 работи доста добре, а OUKITEL MIX 2 не е доста по-назад.

Първите световни продажби на OUKITEL MIX 2 стартираха в Gearbest на 27 ноември, а рекламният интервал ще продължи до 4 декември, като през това време цената на смарт телефона е $269,99. Но с електронния ваучър с код OukMIX2 получавате $40 отстъпка и можете да го закупите за $229,99 . Всички детайлности са оповестени в формалния уеб страница на OUKITEL.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР