Тази седмица нов, трети за град Варна, Център за обслужване

...
Тази седмица нов, трети за град Варна, Център за обслужване
Коментари Харесай

ЕНЕРГО-ПРО откри във Варна трети Център за обслужване на клиенти

Тази седмица нов, трети за град Варна, Център за обслужване на клиенти (ЦОК) на ЕНЕРГО-ПРО отвори порти на партера на кула Г във Варна Тауърс, бул. Владислав Варненчик 258. През май 2019 година беше открит вторият в града ЦОК на ул. Оборище 13 А, в който досега са регистрирани близо 40 000 гости.

„ Визията ни за дейно работеща енергийна компания непроменяемо включва от-лично отношение към клиента и вземане предвид с неговите потребности “, показа Ангел Ангелов, шеф на ЕНЕРГО-ПРО Варна, „ Стремим се да предлагаме дос-тъпност и многообразие от канали за връзка с нас за възстановяване на нашите услуги. Поставяме си високи цели и следим за осъществяването им, с което да отговорим на потребността от качествено обслужване на клиентите и обезпечаване на устойчиво електрозахранване в Североизточна България “.

Във връзка с изключителното състояние в страната и ограниченията, подхванати за попречване на разпространяването на ковид COVID-19, краткотрайното работно време на третия във Варна ЦОК е от 8:00 до 14:00 часа, всеки работен ден, с отмора сред 12:00 и 12:30 за стерилизация. Новият Център за обслужване на клиенти се намира близо до огромните жилищни комплекси в град Вар-на и дава удобството на клиентите да паркират гратис до 2 часа на ни-во -1 в постройката на Варна Тауърс. За употребяващите градския превоз в непосредствена непосредственост до местоположението са спирки на автобусни линии 22, 41, 409, 18, 40, 7, 48 и други.

ЕНЕРГО-ПРО приканва клиентите да посещават Центровете за обслужване на компанията единствено при неотложна нужда до възобновяване на естествения им режим на работа след нормализиране на епидемиологичната конюнктура в страна-та. За спомагателна информация, подпомагане и въпроси, свързани с дейностите на енергийните сдружения от групата ЕНЕРГО-ПРО Варна, клиентите могат да употребяват:
Телефон 0700 161 61/имейл [email protected] – oтносно присъединения, разстройства в електрозахранването, услуги на ЕРП Север.
Телефон 0700 800 61/имейл [email protected] – по отношение на цени, способи на заплащане на сметки за електрическа енергия, услуги на ЕНЕРГО-ПРО-Продажби.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР