Тази седмица изненадващо за зрителите на На кафе“ Гала и

...
Тази седмица изненадващо за зрителите на На кафе“ Гала и
Коментари Харесай

Гала не е на себе си! Дъщеря й претърпя тежка операция! Виж Тук:


Тази седмица изненадващо за феновете на „ На кафе “ Гала и гаджето й Стефан не се появиха на екран. Вместо тях, други звездни двойки влязоха в ролята на водещи.

Оказа се, че повода за отсъствието на титулярката е много притеснителна – интервенция на щерка й Мари.

даде блиц изявление, в което разкри истината за положението на единственото си дете. Тя съобщи, че щерка й има проблем със ставите, защото са хиперподвижни. Операцията била на раменната става, която доста постоянно се вадела. Причината за положението е рехава съединителна тъкан. Заради това, ставите на Мари доста елементарно се изваждат.

Операцията се състояла в закрепяне на раменната става с шина, тъй че да не излиза толкоз постоянно. Гала призна, че възстановителният развой за щерка й ще е дълъг и сложен.
Тв водещата научила за казуса на детето си по изключително стресиращ метод. Като била дребна, Мари залитнала и щяла да падне. Гала я хванала за ръката, само че ставата на щерка й се измъкнала. След това се случвало още доста пъти. Така се стигнало до интервенцията.

20- годишната Мари сега учи публицистика. Тя има упоритостта да наследи майка си. А от предходната година към този момент съществено се приготвя за тази крачка. Младото момиче има лично интернет предаване, в което работи и бъдещата й свекърва Джуджи. Както е известно, дъщерята на Гала е гадже със сина на най- положителната другарка на майка си. Заради него, тя се отхвърли от фантазията си да следва в Италия и избра да си остане в България.

Гала не беше изключително въодушевена от концепцията, защото се надяваше щерка й да устрои живота си в чужбина. Опитала се да я убеди, че не би трябвало да трансформира житейските си проекти поради мъж. Но Мари не желала да я слуша. Тв водещата най-малко се надява, че дъщеря й няма да бърза да се дами и да ражда дете, защото към момента е доста млада.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР