Тази събота в центъра на Варна ще се състои първото

...
Тази събота в центъра на Варна ще се състои първото
Коментари Харесай

Голямо събитие на центъра на Варна тази събота

Тази събота в центъра на Варна ще се състои първото в България кръводаряване в неповторимия и първи за страната ни мобилен пункт за кръводаряване. Пунктът се трансформира във факт, с помощта на хиляди събрани капачки и дарения. “След сполучливото и следващо 9-то огромно събитие за събиране на капачки и стотинки, което ние от акция “Аз Вярвам и Помагам ” организирахме и събрахме от кутията за дарения невероятният връх от 18 587 лева и дружно с това 24 000 кг пластмасови капачки, което в парични средства е 18 000 лева е време за нещо извънредно прочувствено ”, споделят уредниците.
“Целият екип на Сдружение “Аз Вярвам и Помагам ” и РЦТХ – Варна с шеф Жанина Йорданова каним Вас и всички искащи хора да дойдат тази събота (14.10.23 г.) в центъра на град Варна (Севастопол) от 10:00 ч. до 16:00 ч. на първото в България кръводаряване в неповторимия и първи за България мобилен пункт за кръводаряване “Аз Вярвам и Помагам ”, който беше закупен със събрани средства от капачки, стотинки и дарения и дарихме на Районен Център по Трансфузионна хематология – Варна (РЦТХ – Варна) единствено преди месец ”, добавя Владислав Николов.
По време на събитието ще има проведен Благотворителен базар “Аз Вярвам и Помагам ”, като всеки ще може да си вземе артикули и продукти с идея, като вода с идея, солети с идея, юфка с идея, кускус с идея, детски солети с идея, самун с идея, чаша с идея, магнит с идея, ароматизатор с идея, стикер с идея и доста други в поддръжка на събирането на 500 000 лева и #каузаполовинмилион за закупуването на:
– Първият в България напълно оборудван мобилен пункт за кръводаряване “Аз Вярвам и Помагам ” в помощ обикалянето на градове и села и събирането на повече кръв за хиляди пациенти, който ще дарим на РЦТХ – Варна – ИЗПЪЛНЕНА КАУЗА!
– Втората Детска/неонатална кола за спешна помощ “Аз Вярвам и Помагам ” в помощ на хиляди бебета, която ще дарим в СБАГАЛ “Проф. Д-р Д. Стаматов – Варна ”;
– Закупуването на здравна инсталация и съоръжение за отделението по Детска хирургия в МБАЛ “Св. Анна – Варна ”, където се оперират и лекуват хиляди бебета и деца от 0 г до 18 г.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР