Тази нощ терористичният режим в Киев извърши ново престъпление -

...
Тази нощ терористичният режим в Киев извърши ново престъпление -
Коментари Харесай

Москва обвини Киев за терористична атака срещу Кримския мост, появи се и видео на щетите

" Тази нощ терористичният режим в Киев извърши ново закононарушение - нападна Кримския мост. В Киев надали не знаят, че автомобилната част на моста е извънредно цивилен обект. Но това в никакъв случай не е спирало терористите. Няма да ги спре и в бъдеще. Те могат да бъдат спрени единствено с лишаването от физическата опция за нанасяне на такива удари, както и с неизбежността на възмездието за всеки подобен удар. За отмъщение - ще следим новините ", написа в канала си в Телеграм Константинов.

Той посочи, че железопътната линия през моста не е развалена. 

Председателят на кримския парламент разгласи, че министърът на защитата е заречен Москва да предприеме ответни удари.

" Трябва да вземем под наш надзор цялото черноморско крайбрежие, да освободим Херсон, Николаев и Одеса. И никакви покупко-продажби с тях. Определено ще употребяват всяка договорка, с цел да ни ударят. Те нямат триумф на бойното поле, тъй че ще прибягнат до терористични действия. Призовавам ви да запазите успокоение. Железопътната линия не е развалена от удара, Крим е обвързван с континентална Русия посредством териториален кулоар на север. Ние не сме изолирани ", добави Владимир Константинов.

Междувременно от Министерството на превоза на Русия оповестиха, че се възвръща придвижването на влаковете през Кримския мост. 

Ръководителят на Крим Сергей Аксьонов заяви, че сигналът за изключителната обстановка е подаден в 4.20 часа московско време, само че не даде никакви детайлности. Той обаче помоли хората да се въздържат от пътешестване по оборудването.

Първите фрагменти от мястото на случая - при 145-ия дирек на моста откъм Краснодарския край, демонстрират, че част от пътното платно е разрушено. Министерството на превоза на Русия разгласи, че вредите са единствено по пътя и няма никакъв проблем по опорите на моста.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР