Тази нощ ще има слаби валежи от дъжд, но в

...
Тази нощ ще има слаби валежи от дъжд, но в
Коментари Харесай

Времето днес: Максималните температури ще са между 15° и 20°

Тази нощ ще има слаби превалявания от дъжд, само че в множеството региони ще се задържи безоблачно, съобщи Българска национална телевизия. Ще духа слаб до сдържан западен вятър. Минималните температури ще са сред 2° и 7°, в София – към 4°.

Следобед северозападният вятър ще се усили до сдържан, в Дунавската низина и Горнотракийската равнина ще е краткотрайно мощен. Максималните температури ще се покачат и ще са сред 15° и 20°, по ниски в крайните североизточни региони, в София – към 15°. Облачността ще е променлива, с доста слънчеви часове и единствено в обособени планински региони за малко ще превали.

Предимно слънчево ще бъде и по Черноморието, в композиция със слаб до сдържан вяър от запад-северозапад, по здрач ще се ориентира от изток. Максималните температури ще са от 11° в крайните северни региони, до 17°-18° в региона на Бургас. Вълнението на морето ще отслабне и ще е 1-2 бала. В планините облачността ще е променлива, по-значителна в следобедните часове, когато на обособени места едва ще превали. Ще бъде прохладно с сдържан, краткотрайно мощен северозападен вятър. И там се чака стопляне - оптималните температури в курортите ще са от 5° на Алеко до 7-8° в Пампорово и Боровец.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР