Тази нощ отново имаше въздушна тревога и експлозии в много

...
Тази нощ отново имаше въздушна тревога и експлозии в много
Коментари Харесай

И тази нощ дронове и ракети летяха по Киев и украински градове

Тази нощ още веднъж имаше въздушна паника и детонации в доста райони на Украйна - Киев и региона, Сумска, Запорожка и Одеска област . Информация обаче към сутринта има единствено от столицата и от Одеса.

Военновъздушните сили на Украйна оповестяват, че 18 от общо 24 дрона , които са атакували Украйна, са били свалени. Допълнително са свалени и няколко разследващи дрона.

Киевската градска военна администрация посредством своя шеф Серхий Попко оповестява, че през май Киев е претърпял третото сложно нахлуване в границите на четири нощи . Използвани са както " Шакеда ", по този начин и " ракети, евентуално балистичен вид ", чийто брой към момента не е избран. Всички те са били свалени, няма човешки жертви и опустошения.

Въздушната паника е траяла към 3 часа и половина.

Серхий Братчук, представител на военната администрация на Одеска област , съобщи, че към Одеса са били пуснати 15 безпилотни летателни апарата, като 12 от тях са унищожени.

Три са попаднали в общежитието на " едно от образователните заведения ". Братчук не прецизира кое е образователното заведение, като има догатки за Военната академия. Братчук написа, че зародилият пожар е бил сподавен. Според информацията и в Одеса няма жертви.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР