Тази нощ нощта ще бъде предимно ясно. В Източна България

...
Тази нощ нощта ще бъде предимно ясно. В Източна България
Коментари Харесай

Какво време ни очаква в събота по Черноморието?

Тази нощ нощта ще бъде най-вече ясно. В Източна България ще духа слаб северен вятър.

Утре над Черноморието ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността и на обособени места, основно по южното крайбрежие ще превали. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максимални температури: 18°-22°. Температурата на морската вода е 15°-16°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

На 20 май слънцето във Варна изгрява в 5:40 часа и залязва в 20:31 часа. Продължителността на деня е 14 часа и 51 минути. Фазата на луната е един ден след новолуние

Във вътрешността на страната ще бъде най-вече слънчево, след обяд с купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали временен дъжд, в обособени региони съпроводен от гръмотевици. Вятърът от изток-североизток краткотрайно ще се усили, в Източна България до мощен, само че вечерта ще отслабне. Максималните температури ще бъдат сред 21° и 26°, в София към 21°.

Над планините ще доминира слънчево време, към и след обяд с купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали и прегърми. Ще духа сдържан до мощен вятър от изток-североизток. Максимална температура на височина 1200 метра към 14°, на 2000 метра - към 7°.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 1 мин. и залязва в 20 ч. и 45 мин. Продължителността на деня е 14 ч. и 44 мин. Луната в София изгрява в 6 ч. и 10 мин. и залязва в 22 ч. и 3 мин. Фаза на луната: един ден след новолуние.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР