Кейт Мидълтън, която е с диагноза рак, заяви, че има

...
Кейт Мидълтън, която е с диагноза рак, заяви, че има
Коментари Харесай

Британската принцеса ще присъства на парада за рождения ден на крал Чарлз

Кейт Мидълтън, която е с диагноза рак, съобщи, че има добър прогрес, " само че както знае всеки, който минава през химиотерапия, има положителни и неприятни дни "

Британската принцеса разгласи, че ще се появи за първи път от месеци насам на парада по случай рождения ден на крал Чарлз III

В известие, оповестено на 14 юни в обществените мрежи, брачната половинка на принц Уилям даде първите вести за здравословното си положение след оповестяването на болестта ѝ в края на март.

" Това в действителност промени света за мен и Уилям.... Имам добър прогрес, само че както знае всеки, който минава през химиотерапия, има положителни и неприятни дни. В тези неприятни дни се чувствате слаби, изтощени и би трябвало да се отдадете на почивката на тялото си. Но в положителните дни, когато се чувствате по-силни, желаете да извлечете максимума от това че се чувствате добре.

Лечението ми продължава и ще продължи още няколко месеца. В дните, в които се усещам задоволително добре, е наслаждение да се занимавам с учебния живот, да отстранявам персонално време за нещата, които ми дават сила и позитивност, както и да стартира да правя малко работа от у дома. Очаквам с неспокойствие да участвам на парада за рождения ден на краля този уикенд със фамилията си и се надявам да се причисля към няколко обществени уговорката през лятото, само че също по този начин знам, че към момента не съм излязла " от гората ".

Уча се да бъда търпелива, изключително когато се усещам несигурна. Приемам всеки ден, чувам тялото си и си разрешавам да отделя толкоз нужното време, с цел да се изцелявам. Благодаря ви доста... "
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР