Тази неделя, 10 декември, точно в 20:00 часа по bTV

...
Тази неделя, 10 декември, точно в 20:00 часа по bTV
Коментари Харесай

Полуфинал на Гласът - ще има изненади

Тази неделя, 10 декември, тъкмо в 20:00 часа по bTV стартира първият концерт онлайн в " Гласът на България “ този сезон. В него ще се изявят 16-те изключителни участници, които се пребориха за мястото си в него, а те са: Александра Георгиева, Никола Янакиев, Арканджело Д‘Анджело и Валериа Войкова от тима на DARA. Марин Русинов, Александра Борисова, Димитрина Германова и Симеон Славев от тима на Мария Илиева. Елена Попова, Александър Колев, Надежда Ковачева и Яница Кънева от тима на Миро. И Георги Георгиев, Зорница Петрова, Мария Колева и Калоян Паунов от тима на Иван Лечев.

В полуфинала онлайн, на 10 декември вечерта, феновете ще са тези, които ще дефинират с гласа си кои 6-ма участници ще стъпят на големия край в " Гласът на България “ идната неделя. Всички в залата и пред екраните ще могат да поддържат своя любимец чрез SMS гласуване по време на епизода онлайн.

Линиите за гласоподаване ще бъдат открити още с първото осъществяване на сцената, а номерата за гласоподаване ще са налични по време на целия концерт - на уеб страницата на предаването (glasat.btv.bg), в каналите в социалните му мрежи и на екрана в ефир по време на осъществяванията. Тази неделя зрителите ще имат решаваща роля за развоя на шоуто и ще могат да гласоподават с до 40 SMS-а от един телефонен номер.

Вълнуващ, магичен и по-бляскав от всеки различен сезон, в първия концерт онлайн ще звучат шлагерите на едни от най-големите български и международни звезди, измежду които - “СИГНАЛ “, Мария Нейкова, Миро, Меди, The Beatles, Jessie J, Bon Jovi, Adele, Whitney Houston, Bryan Adams и доста други. С осъществяванията си 16-те полуфиналисти в " Гласът на България “ дават обещание да подарят на всички в залата и пред екраните същински театър на международно равнище с доста страсти и прелестна музика!

И в случай че до момента задачата на изпълнителите е била да запазят мястото си в тимовете, като убедят треньорите си, че са почтени за там, то в неделя конкуренцията на сцената ще добие непредвидени измерения, тъй като всеки от полуфиналистите ще се бори за сърцата на феновете! В края на епизода единствено 6-мата участници, които получат най-голяма поддръжка в SMS гласуването, ще продължат напред към огромния край в " Гласът на България “ на 17 декември онлайн по bTV. 6-мата ще бъдат все по-близо до мечтаната премия от 50 хиляди лв. и купата " глас на България “ за 2023-та година.

В края на епизода тази неделя ще бъде оповестена и специфична опция за феновете да изберат една от песните, които финалистите ще изпълнят в третия кръг на огромния край. Гласуването в МУЗИКАЛНА БАНКА ще бъде интензивно незабавно след привършване на епизода в ефир и ще бъде налично в границите на 24 часа на уеб страницата на предаването (glasat.btv.bg).
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР