Тази история се е случила реално и била засвидетелствана от

...
Тази история се е случила реално и била засвидетелствана от
Коментари Харесай

Първоначално семейството не вярвало на 3-годишното момче, но скоро цялото село говорело за него

Тази история се е случила действително и била засвидетелствана от доктор Ели Лаш, който е прочут с развиването на здравната система в Газа.

Сирийско момче било родено в едно от селата на Голанските възвишения (спорна територия в Близкия изток). За едвам 3-годиппната си възраст си той бил извънредно развъртян както физически, по този начин и умствено.

Детето можело умерено да беседва с възрастни на съществени тематики, впечатлявайки ги с интелигентността си.

Един ден момчето призна на родителите си, че постоянно е измъчвано от кошмари. Отначало никой не придал значение на думите му, само че скоро цялото село, а по-късно и целият свят заговорило за момчето.

Хлапето споделило на родителите си, че си спомня по какъв начин е било убито. Разбира се, никой в ​​семейството не повярвало на тригодишното дете.

В последна сметка децата постоянно приказват нелепости. Но сънищата и странните мемоари измъчвали момчето от ден на ден и повече.

Детето не спирало да приказва за някаква секира и ужасната свада, която се случила преди убийството. Родителите, усетили тъгите на сина си, му повярвали и споделили терзанията си със съседите си.

Ако тази история се беше случила на друго място, може би възрастните просто щяха да заведат сина си на психолог. Но жителите на това село изповядват друзката вяра и имат вяра в прераждането и преселването на душите.

Например, те имат вяра, че родилният белег е диря от смъртоносна рана, нанесена в минал живот. А момчето имало белег по рождение – навръх челото.

Скоро момчето си спомнило освен брадвата, която го блъснала, само че и самия палач.

Благодарение на най-подробното изложение на детето, старейшините на общността бързо разкрили мястото на престъплението. Оказало се, че килърът живее в прилежащ град.

Отишли там, момчето решително пристъпило към него и споделило: „ Аз бях твой комшия. Скарахме се и ти ме умъртви с секира. ”

Човекът прошарен от смут.

— Дори знам къде си скрил тялото ми.

Останките от натрупа били открити под канара. Точно тази канара детето виждало в кошмарите си всяка вечер. Изненадващо, черепът на жертвата бил строшен на същото място, където се намирал родилният белег на момчето.

Убиецът незабавно признал закононарушението си и получил заслужено наказване. След това детето спряло да сънува кошмари, споменът за предишното към този момент не пречил на живота му.

Каквото и да споделят скептиците, светът към момента е цялостен с невероятни мистерии и мистични секрети. Животът след гибелта е тайнственост, която вълнува всеки от нас. И от време на време в света се случват удивителни събития, които ни карат да осъзнаем какъв брой малко знаем за личната си душа.

А вие вярвате ли в прераждането на душата?

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР