Тази година всички всички ключови флагмани на Samsung вече излязоха

...
Тази година всички всички ключови флагмани на Samsung вече излязоха
Коментари Харесай

Samsung W2018 ще има най-съвършената камера сред всички смартфони

Тази година всички всички основни флагмани на Samsung към този момент излязоха на пазара, само че до края на годината следва анонса на още един телефон, който ще се продава единствено на територията на Китай и още няколко азиатски страни.
Китайските медии разгласиха нова информация и фотография на новия телефон-мида. Това е Samsung W2018 , който съгласно новата информация ще бъде оборудван с най-съвършената камера – по-добра от камерите на Гугъл Pixel 2 XL, Apple iPhone X и даже Samsung Galaxy Note 8.

Според тези данни, главната камера на това мобилно устройство ще има оптика със светлосила F/1,5 и ще бъде допустимо правенето на напълно детайлни фотоси, даже и при не доста положително осветление на сцената.



Основната камера на този смарт телефон ще има резолюция 12 мегапиксела, а предната – 5 мегапиксела. Същата оптика и камера ще бъдат употребявани и в новите топ-модели Galaxy S9 и S9+, анонсът на които е плануван за месец януари или февруари 2018 година. Като цяло, хардуерът на това мобилно устройство е от доста високо равнище.

Според информацията към сегашен ден, Samsung W2018 ще има два 4,2-инчови екрана с резолюция 1920х1080 всеки от тях и ще употребява 8-ядрения процесор Snapdragon 835 и ще разполага с 6 GB оперативна памет и 64 GB флаш-диск.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР