Тази година в надпреварата са включени 11 песни, сред които

...
Тази година в надпреварата са включени 11 песни, сред които
Коментари Харесай

Започна онлайн гласуването за песните в конкурса Бургас и морето

Тази година в конкуренцията са включени 11 песни, измежду които са имената на реализатори и групи като Маргарита Хранова, " Фанданго " и Силви Милен, Кристина Кирилова, Донко Марков, Владо Димов, Костадин Бекирски, Александра Бачева, Невена Пейкова,Мария Гогушева, както и дуетите Сони и Нани (Атанаска Тенева и Сонай Юсеин) и Аня Кесакова и Фиген Шенол.

Крайният период за гласоподаване е 28 юли - ден преди формалния край на състезанието, който ще се организира на 29 юли в Летен спектакъл Бургас. Закупилите билети за него ще получат личен неповторим код за гласоподаване, който ще бъде годен само по време на провеждането на състезанието, с което да дефинират и носителя на " Наградата на публиката ".

Освен премиите на журито и на публиката, тази година състезанието ще има и премия от Софийския университет " Свети Климент Охридски ". Тя ще е продуциране на ария на някой от изпълнителите. Наградата на университета ще сътвори опция за правене на повсеместен артикул - ария и нейната медийна реализация.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР