Тази година Уиски фест София ще открият посланиците на САЩ,

...
Тази година Уиски фест София ще открият посланиците на САЩ,
Коментари Харесай

400 причини да отидете на Уиски фест София 2017

Тази година Уиски фест София ще открият посланиците на Съединени американски щати, Ирландия и Англия. Подобна чест не се среща всеки ден, също както евентуално в ежедневния си живот няма да видите и уиски с 500-годишна история. Ето, това се споделя към този момент мотив за посещаване на събитието. Следват още 400.

Защото тъкмо 400 са уискита от целия свят с ирландски, шотландски и американски, японски, уелски, тайвански и индийски генезис, които гостуват на фестивала. Повечето от тях са все рядко срещани и ръчно направени колекционерски питиета.

Ако се чудите какво значи VS, VSOP и XO, или за какво ромът е бил измежду наложителните напитки на моряците на Англия, значи би трябвало да посетите специфичната фестивалната зала с повече от 60 типа ром и коняк. Защото на феста ще има и от тях.

 Снимка 318934

Уиски фест София има и много забавна стратегия, която включва дегустация на ръчно изработен шоколад с малцово уиски, хамбургери с бърбън и праскова, сос от опушено уиски, френски сирена и пури, както и 35 типа коктейли с уиски, забъркани от 15 международни имена в миксологията. Ще се водят и Майсторски класове.

Уиски фест София 2017 е от 27 до 29 октомври в Sofia Event Center. Билети в мрежата на Ticketlogic.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР