Тази година ще се проведе 25-ото юбилейно издание на любимия

...
Тази година ще се проведе 25-ото юбилейно издание на любимия
Коментари Харесай

Благотворителният базар на Международен женски клуб – София празнува своя 25-и юбилей

Тази година ще се организира 25-ото юбилейно издание на обичания и дълго чакан Ежегоден благотворителен базар на Международен женски клуб – София. Събитието ще се състои на 1 декември 2019 година (неделя) от 9:00 до 19:00 ч. в Интер Експо Център. Билети могат да бъдат закупени онлайн, както и в мрежата на Ticket Portal в цялата страна.

Освен 25-ия празник на Базара, през 2019 година Международен женски клуб – София празнува и своята 30-а годишнина. По този мотив организацията поддържа 30 обществено значими дела – най-големият брой в историята на клуба до момента. Даренията се реализираха благодарение на събраните средства от миналогодишното издание на събитието, които бяха в размер на 389 000 лева и съумяха да надминат всички упования на уредниците.

За да бъдат маркирани двата юбилея уместно, Международен женски клуб – София ще приготви още по-мащабно събитие за всички фенове на културата и традициите. 25-ото издание на Базара ще се организира не в две, а в цели три зали на Интер Експо Център, като едната от тях е планувана единствено и само за развлекателната стратегия на мероприятието, включваща редица локални и интернационалните гении.

За поредна година посетителите на обичаното за всички събитие ще се съберат през първата неделя на месец декември, с цел да се срещнат с обичаи и култури от целия свят. Oтделните страни ще показват своите ръчно направени артикули, сувенири, шедьоври от националната им кухня, присъщи дрехи и разнородни културни традиции. По традиция всички събрани средства ще бъдат дарени за щедрост.

Международен женски клуб – София осъществя годишния си Базар с поддръжката на представители на интернационалната общественост в страната – посланици, представители на дипломатически задачи и техните фамилии, както и с помощта на помощта на редица компании и многочислени доброволци.

Цената за общоприет билет за Базара е на стойност 5 лева, като за студенти и пенсионери е 2 лева Предлага се и смесен билет за фамилии на цена 12 лева, както и дарителски билет (VIP пропуск) на стойност 25 лева, който дава достъп до церемонията за разкриване на Базара с всички публични посетители, за които Международен женски клуб – София дава специфични изненади.

25-ият Благотворителен базар на Международен женски клуб – София се организира със специфичната поддръжка на сътрудниците на организацията – Столична община, Inter Expo Center, M3 Communications Group, Inc., ЦУМ, Хотел „ Метрополитън “ и Новател.

За Международен Женски Клуб – София:
Международен женски клуб – София е организация с нестопанска цел със следната задача: посрещане и подкрепяне на новодошлите в България, задълбочаване на познанията за страната, поощряване на положителната воля и другарството измежду членовете на клуба и оказване на финансова и материална поддръжка, ориентирана към обществено значими дела. Организацията се състои от 110 членове, които съставляват 42 страни от целия свят.

Повече за Международен женски клуб – София може да откриете на: http://www.iwc-sofia.org/https://www.facebook.com/IWCSofia2018/

Повече за Базара може да откриете на: https://www.facebook.com/events/2522201064540159/

Билети за Базара може да закупите от: http://www.ticketportal.bg/podujatie_search.asp?ID=44309 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР