Тази година Shiba Inu се превърна в най-добре представящия се

...
Тази година Shiba Inu се превърна в най-добре представящия се
Коментари Харесай

Меме криптовалута надмина Биткойн и Етериум с представянето си тази година

Тази година Shiba Inu се трансформира в най-добре представящия се цифров актив, изпреварвайки даже Биткойн и Етериум.

Това удивително достижение съответства с възхода на Shibarium, като стана очевидец на внезапен растеж на преводите, показвайки възходящ интерес към плана.

Докато Биткойн и Етериум бяха в центъра на вниманието със забележителните си ценови скокове, SHIB тихомълком надмина и двамата.

Покачването на Биткойн с 64% от началото на годината, достигайки рекордно високо равнище над $73,000 $, се дължи на въвеждането на спот Биткойн борсово търгувани фондове (ETF) в Съединени американски щати, което подтиква невиждано търсене.

По сходен метод скокът на Етериум от 73%, доближавайки се до границата от $4,000, беше подхранван от спекулациите към евентуален Етериум ETF и неотдавнашната актуализация Dencun, ориентирана към възстановяване на потребителското преживяване в блокчейн мрежата.

Въпреки това токенът на Shiba Inu открадна светлината на прожекторите. За същия интервал цената на SHIB скочи с впечатляващите 246% до $0.00003599. Макар че от този момент тя поправя, забележителното нарастване акцентира шума и интереса към плана през тази година.

Ключов мотор за скока на цената на Shiba Inu е приемането на Shibarium – мрежа от втори пласт на Етериум, стартирана през август предходната година. Въпреки първичните провокации, интеграцията на Shibarium с огромни крипто платформи като Gate.io подхрани нейното привличане.

Данните от ShibariumScan разкриват над 412 милиона транзакции в мрежата, което акцентира нейната резистентност и конкурентоспособност измежду другите мрежи от втори пласт, затвърждавайки ролята ѝ в блокчейн промишлеността.

Освен това данните на DeFillama разкриват, че общата стойност на активите, заключени в мрежата, доближава връх от над $2 милиона, макар спада до $1.35 милионаа в изискванията на пазарна промяна. Въпреки това разработчиците на Shiba Inu приканват общността да усили потреблението на мрежата.

разяснява маркетологът “Lucie ”

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР