Тази година няма да има нормален летен сезон с пълни

...
Тази година няма да има нормален летен сезон с пълни
Коментари Харесай

Заради коронавирус: Забравете за лятна почивка. Където и да било по света.

" Тази година няма да има естествен летен сезон с цялостни плажове и цялостни хижи в планините. Това би било безконтролно. Още повече, че огромните събирания са неразрешени до края на август ", съобщи тази седмица немският външен министър Хайко Маас по време на видеоконференция с сътрудниците си от Австрия, Швейцария, Люксембург и Лихтенщайн, написа немският новинарски уебсайт rp-online.de.

А след видеоразговори със своите сътрудници от Европейски Съюз, Маас уточни в късните часове на 22 април в изявление за немската обществено-правна телевизия АРД, че " почивката в чужбина краткотрайно ще бъде невъзможна ". Няма никакви сигнали за това, че възбраните за пътешестване ще бъдат анулирани, сподели министърът. " Няма причина да се разхлабват рестриктивните мерки за пътешестване и по този начин почивките в чужбина още веднъж да станат вероятни. "

" По целия свят има ограничавания за пътешестване и все в миналото ще се занимаем и с въпроса по кое време да ги отменим. Само че сега нищо не приказва за това, че сходно нещо ще се случи скоро ", сподели немският министър.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР