Тази година на 26-27 юни ще се проведе десетото юбилейно

...
Тази година на 26-27 юни ще се проведе десетото юбилейно
Коментари Харесай

Първият хуманоиден робот кани световните лидери да посетят София - Дигиталната Столица

Тази година на 26-27 юни ще се организира десетото юбилейно издание на Webit.Festival Europe. Отличен като най-влиятелния конгрес за нововъведения, политики, вложения, цифрова стопанска система и предприемачество в Европа през 2018, фестивалът ще бъде сборна точка на водещи международни бизнес водачи и иноватори, вложители, както и политици, комисари, министър председатели и министри от Европа.

" Нямам самообладание да се срещнем на Webit.Festival Europe в София - цифровата столица. Радвам се, че имам опцията да приказвам пред повече от 7000 посетители, присъстващи и участващи на фестивала, измежду които министри, бизнес и университетски водачи от целия свят, с които ще се съберем, с цел да преоткрием бъдещето на Европа! "

- споделя роботът София във видео поканата си в обществената мрежа Фейсбук. (Тук можете да гледате цялото видео)

София е най-модерният и фамозен робот на Hanson Robotics, талантлив със забележителна експресивност, хармония и интерактивност. Тя може да симулира цялостна гама от изражения на лицето, да наблюдава и разпознава лица, да гледа хората в очите и да организира естествени диалози с тях.

Дамата-робот прави дебюта си в шоуто " South by Southwest " през март 2016 година От тогава тя се трансформира в извънредно търсена медийна персона. Само изявлението й за CNBC от цялата й поредност изявленията за пресата е събрало над милиард гледания. Появява се в най-широко гледаните телевизионни излъчвания, член е на панели на някои от най-престижните конференции в света. А тази година тя ще бъде специфичен посетител на десетото юбилейно издание на Webit. Festival Europe 2018.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР