Тази година много известни двойки у нас ще се сдобият

...
Тази година много известни двойки у нас ще се сдобият
Коментари Харесай

Даже и бременни, родните звезди са горещи по бански СНИМКИ

Тази година доста известни двойки у нас ще се снабдят с правоприемник. Но до момента в който звездните майки чакат с неспокойствие първата среща със своето бебе, няма причина да пропуснат всички прелестни страсти, които свързваме с лятото, съобщaва " Дарик ".

Повечето от известните българки, очакващи бебче напълно скоро, не пропуснаха да покажат сладките си коремчета на плажа.

Една от тях е Теа Минкова. Всъщност новината за бременността ѝ беше обявена тъкмо от морския бряг и в частност крайбрежията на остров Тасос. Теа призна, че ще бъде по-пестелива със слънчевите лъчи, само че ще продължи да поддържа форма с по-леки тренировки.



Очарователната кореспондентка Деси Цонева неотдавна беше младоженка за повторно, въпреки и на скромна гала. Веднага по-късно обаче се насочи дружно със брачна половинка си към крайбрежията на Халкидики. Деси е бременна в 6-ия месец.



Йоана Драгнева е измежду смелите бъдещи майки и посрещна началото на 9-ия месец на морето.



Елизабет от " София - Ден и нощ " е в последните дни на бременността си, само че това не я стопира да потърси разхлада не по плажовете, а край басейн.



Златка също към този момент е в много напреднала бременност, само че събира лъчи край басейна. Дали влиза във водата не знаем, само че летните страсти несъмнено са за всеки.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР