Тази година компанията поднови договора си с него, като му

...
Тази година компанията поднови договора си с него, като му
Коментари Харесай

Джони Деп сключи договор с Dior Sauvage за 20 милиона долара

Тази година компанията възобнови контракта си с него, като му заплати рекордната сума от 20 милиона $. Договорът на Деп е по-скъп от този на Робърт Патинсън за реклама на парфюм Dior Homme (12 млн. долара) и на Брад Пит за реклама на Chanel No. 5 (7 млн. долара). Средно ставките за такива контракти за звезди от първа големина варират от 2 до 4 млн. $: да вземем за пример Крис Пайн получи за тригодишното си съдействие с Армани 4 млн. $.


Удължаването на контракта съответства със завръщането на Деп на огромния екран след шумната правосъдна борба с някогашната му брачна половинка Амбър Хърд, която го упрекна в домашно принуждение. След " анулацията " Деп направи триумфално завръщане към киното на филмовия фестивал в Кан с премиерата на първия си филм от години - " Фаворитката ".

" Когато Деп беше в центъра на вниманието поради високопоставената си правосъдна борба с някогашната си брачна половинка Амбър Хърд предходната година, Dior не се отхвърли да работи с него, макар публичния напън. Актьорът е лице на парфюмната гама Sauvage от стартирането ѝ на пазара през 2015 година ", се споделя в изказване на Dior през май.

Джони Деп завоюва делото си за клюка против Хърд през юни предходната година. Съдебното жури постанови, че актрисата би трябвало да заплати 15 млн. $ обезщетение на някогашния си брачен партньор./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР