Тази година Funcity+ започна с направление Танци през юли, продължи

...
Тази година Funcity+ започна с направление Танци през юли, продължи
Коментари Харесай

Безплатни работилници, спектакли, рисуване с къна днес във Варна

Тази година Funcity+ стартира с направление Танци през юли, продължи със Спорт през август и ще приключи с Изкуства и музика. Последното направление от фестивала за 2019-та година стартира през днешния ден и ще продължи до 8-ми септември, в това число, в региона на Таляна, научи Moreto.net. Избраните местоположения са:- пл. Независимост, пл.Мусала, Гаров площад и ул. " Цар Симеон I ".

Всеки ден, от 15 до 19 ч. ще има Дигитална Фото Арт работилница. Работилницата е за всички, които желаят да придобият съществени умения да снимат и обработват фотоси / изображения. Ще се работи по авансово заложени тематики (Младежки живот, Градска среда, Цветове в града). От фрагментите ще бъде направен колаж с надпис FUNCITY+.

Днес и на следващия ден, 2 и 3 септември, от 16 до 17 ч., ще се организира Магична работилница с Arsen. Добре познатият маг Веселин Долмов (Arsen) ще вкара участниците в работилницата в тайните на магията. Ще се вършат фокуси отблизо разстояние с предмети от бита. А за искащите да се снабдят с атрибут, с цел да упражняват в свободното си време, имат опция да го получат на място!

На 3 и 4 септември, от 17 до 20 ч., е Рисуване с къна с Цветелина Петкова. Тя ще рисува и ще разкрие повече за това източно изкуство.

На 4 и 5 септември, от 18 до 19:30 ч., ще има Работилница по актьорско майсторство с Николай Кенаров. На нея артистът от държавна такса " Стоян Бъчваров " освен ще ни провокира, само че и ще ни даде опция да се потопите в подготовката на артистите. Очакват ни извършения, загрявка и задания за централизация, рефлекси и разпределяне на сцената.

На 2, 4 и 8 септември на площада пред някогашната " Валентина " при започване на ул. " Преслав " са спектаклите на Вариете План Б. Артистите Боб Ласкала и Силвия Росат ще показват впечатляваща улична шоу стратегия, комбиниране от актьорска игра, спиращи дъха акробатични номера и огнени претекстове. Спектаклите са: на 2 и 4 септември - 17.00 и 19.00, като на 4 септември, от 20:30 ч., ще има и огнен театър, и на 8 септември - от 15.00. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР