Тази година дизайнерите и изпълнителните директори споделят една обща цел:

...
Тази година дизайнерите и изпълнителните директори споделят една обща цел:
Коментари Харесай

В Милано, навигиране през връзката на наследството

Тази година дизайнерите и изпълнителните шефове споделят една обща цел: да накарат внимателните купувачи да купуват разкош на фона на непрекъсната инфлация и икономическа неустановеност. Това беше явно в поредицата от ревюта през втората половина на седмицата на модата есен/зима 2024 в Милано.

Големи шефове и купувачи споделят, че се интересуват повече от класическия дрешник, в сравнение с от крещящите експонати, което подтиква скорошни трендове като „ спокоен разкош “ или „ стелт благосъстояние “. Проблемът е, че когато всички проектират с една и съща логичност в мозъка, това води до повтаряне. Както разяснява един наблюдаващ от промишлеността: „ всички шоута наподобяват идентични “.

Колекциите на Ferragamo нормално са гладки и добре артикулирани под креативния шеф Максимилиан Дейвис. В устрема си да предложи по-личен „ взор към посоката “, в която се е насочил, дизайнерът издава списание с лимитирано издание (направени са единствено 1000 копия), съдържащо ентусиазъм, като натюрморти от карибски мид...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР