Тази година, BILLA България отбелязва 20 години от стъпването си

...
Тази година, BILLA България отбелязва 20 години от стъпването си
Коментари Харесай

BILLA България раздава 2000 награди, в томбола за всички свои клиенти

Тази година, BILLA България отбелязва 20 години от стъпването си на българския пазар. Като всеки различен рожден ден, този също дава обещание дарове. И защото за комерсиалната верига това са все по-големия брой визити на магазините ѝ в цялата страна, тя взема решение да раздаде награди на своите лоялни консуматори. Как ще се реализира това?

Компанията започва лотария за клиентите си в цялата страна. Участието в нея изисква две условия – покупка на артикули на стойност най-малко 15 лева и потребление на картата за преданост при заплащането на сметката. При издаване на касовата записка на каса, върху нея се отпечатва код, който би трябвало да се записва на уеб страницата Завършването на регистрацията онлайн е последната стъпка, която подсигурява включване в промоционалната акция.

Тук е моментът да поясним, че потребителите имат опцията да употребяват както своята актуализирана BILLA Card, записана след 10 септември, по този начин и остарялата си пластика, която продължава да е годна до 10.03.2021 година Екипът на веригата поучава своите клиенти да не чакат последния миг за замяна на картата, а да го създадат още в този момент, с цел да се възползват от всички нови преимущества, които новата BILLA Card дава. Сред тях са 10% отстъпка за рождения ден в интервала 2 седмици преди и 3 седмици след празника, над 1000 продукта с трайно ниска цена, отвън специфичните промоции, цифрова карта за преданост посредством инсталиране на мобилното приложение BILLA APP.

Освен посредством актуалната лотария за 20-тия си празник, BILLA отбелязва своя празник и с спомагателни промоционални интензивности, които обгръщат интервала 24 септември – 7 октомври – 25% отстъпка на три групи артикули от четвъртък до събота и от неделя до сряда, 1+1 предложения (покупка на 2 броя артикули, на цената на 1), както и доста други. Пълната информация за всички артикули, включени в промоцията, е налична в настоящата седмична листовка на комерсиалната верига.

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР